BALLUFF

Met meer dan 50 jaar sensor ervaring in de automatisering, is Balluff GmbH een wereldspeler van formaat. Met een hoge mate van efficiency in de ontwikkeling en productie van sensoren is het hoofdkantoor gevestigd in Neuhausen auf den Fildern (nabij Stuttgart) in Duitsland. Balluff staat voor bewezen technologieën, continue innovatie, hoogste kwaliteit, grootst mogelijke betrouwbaarheid. Wereldwijd zijn er 2450 medewerkers werkzaam bij Balluff.

De portfolio van Balluff beslaat de volle breedte van de industriële automatisering. Ze leveren meer en minder standaard sensoren. Maar ook een uitgekiend pakket sensoren voor de hydraulische sector met onder meer drukvaste inductieve sensoren en absoluut, contactloos metende en robuust uitgevoerde wegmeetsystemen.

Ook blinken ze uit in oplossingen voor automatische indicatie gebaseerd op verschillende RFID principes en volledige bedradingsoplossingen voor uw fabrieks- of machine installatie waar ondermeer gebruik gemaakt wordt van IO-Link en die met de meest gangbare bus systemen gekoppeld kunnen worden.

Balluff nieuws
het volledige nieuwsarchief
test