CC-Link IE-veld Basisnetwerkmodule met IO-Link

29 januari 2021

Gemakkelijk te implementeren en te gebruiken IO-Link voordelen.

Het CC-Link IE Field Basic-bussysteem is compatibel met 100 Mbit Ethernet-apparaten en maakt het mogelijk om optimale prestaties te bereiken in gevallen waarin geen Gigabit-snelheid vereist is. Dit voorbestemd CC-Link IE Field Basic om te voldoen aan de eisen van het zogenaamde lage automatiseringsniveau, zoals die van staaflaadmagazijnen.

Onze CC-Link IE Field Basic module BNI is uitgerust met IO-Link, zodat u direct gebruik kunt maken van de voordelen van IO-Link in een CC-Link IE Field Basic netwerk. Zo ontvangt u dankzij de apparaatdetectie een automatische overdracht van parameter- en configuratiegegevens. U profiteert van een eenvoudige integratie, een snellere inbedrijfstelling en uitgebreide bewakingsmogelijkheden dankzij de universele diagnose. Al met al verhoogt u de efficiëntie en verlaagt u uw totale kosten aanzienlijk.

De bijzondere kenmerken:

  • Aanvullende CC-Link IE-compatibiliteit met 100 Mbit Ethernet-apparaten
  • Ondersteunen van SLMP (Seamless Message Protocol)
  • flexibel gebruik van gegevensgebieden door twee tot vijf stations te bedienen
  • geschikte diagnostische opties via 24 LED's voor poort- en modulestatus
  • voor ruwe omgevingen: robuuste IP67-metalen behuizing

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Balluff BNI2

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test