Auto-ID / Logistic-ID solutions

Onafhankelijk advies voor al uw Auto-ID-vraagstukken

Vierpool realiseert automatische-identificatieoplossingen voor supplychain, warehousing en logistics. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van technologieën als barcode en RFID.

Implementaties worden succesvol afgerond door nauwe samenwerking met u als opdrachtgever en betrokken hard-en softwareleveranciers. Als Auto-ID leverancier stelt Vierpool hierbij uw Auto-ID vraagstuk centraal.

Vierpool adviseert de beste oplossing voor uw toepassing en kijkt daarbij over de grenzen van de portfolio van de individuele Auto-ID fabrikant. Na advies en implementatie volgt de naadloze integratie met uw ERP-, WMS- of MES-systeem.

Uitgebreide support en gebruikerstraining maken deel van de leveringsomvang uit. Deze service en de beschikbare kennis van het proces, de hardware en de infrastructuur zijn door klanten die u voorgingen als meerwaarde ervaren.

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.