Wireless Infrastructuur

Mobiele toepassingen, zoals draadloze barcodescanners, handheld PC-terminals of heftruckterminals eisen een uitstekende wireless infrastructuur. Deze infrastruktuur bepaalt in gevallen het wel- of niet tadeloos funktioneren van uitgedachtte Auto-ID oplossingen.

Vandaar dat wireless infrastructuur (gebaseerd op industriestandaard Wifi - IEEE 802.11 a/b/g/n) een belangrijke peiler is waar Vierpool haar Auto-ID oplossingen rondom opbouwt. Voorafgegaan door een site-survey wordt de juiste wireless infrastructuur bepaalt met een hoge uptime.

Aan de hand van metingen en de gewenste reactiesnelheid worden het aantal accesspoints bepaalt om tot een optimale dekken van uw RF-netwerk te komen.

responsive:productpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.