Leutron

Veiligheid en betrouwbaarheid met innovatieve producten

Leutron is een familiebedrijf dat zich al meer dan 50 jaar bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van producten om overspanningen te begrenzen en stootstromen af te leiden. De met intern gasgevulde en hermetisch dichte vonkbrug, een uitvinding van Leutron, vormt de basis voor een productlijn die wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk hoge betrouwbaarheid.

Met behulp van verfijnde productietechnieken, zoals hoge temperatuursolderen en vacuümtechniek, wordt gezorgd voor maximale veiligheid en duurzaamheid. Met de jarenlange kennis en ervaring van Leutron als basis kan een ongestoorde werking van uw systemen en apparatuur in ruwe industriële omgevingen gegarandeerd worden en wordt uitval voorkomen tijdens hevige onweersbuien.

Veiligheid is een kwestie van kwaliteit

De producten van Leutron worden met behulp van de modernste technieken en volgens de hoogste kwaliteitsnormen geproduceerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat op beslissende momenten uw installaties en apparatuur goed beschermd zijn. Zoals intensieve R&D zorgt voor innovatie, zo zorgt een hoge productiestandaard voor topkwaliteit. Bovendien vind de productie voor het grootste gedeelte in Duitsland plaats. Ieder product wordt tijdens de fabricage en voordat het de fabriek verlaat, gecontroleerd op juiste werking. Het wordt alleen verkocht als het voldoet aan strenge kwaliteitseisen, met nauwe tolerantiegrenzen. Daarom hebben de producten van Leutron over de hele wereld een constant hoge kwaliteit.

Leutron nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:merkpagina