Delcon

Delcon is fabrikant van solid-state-relais.

Ontwerp, produktie en eindtest vinden plaats in het plaatsje Nummela in de buurt van Helsinki, Finland. Delcon representeert de top in haar categorie. Dat heeft geleid tot het Delcon-relais. Waar andere relais de gebruiker grijze haren bezorgen, doet een Delcon-relais wat uw installatie nodig heeft. Onder alle omstandigheden betrouwbaar schakelen.

Mede door de geïntegreerde pulstransformer schakelen Delcon-relais inductieve DC lasten – waaronder solenoids – probleemloos. Ook waar het schakelen via lange leidingen tot onbetrouwbaar schakelgedrag van andere relais kan leiden, schakelt een Delcon-relais op een en hetzelfde spanningsnivo in-en-uit. Raadpleeg de documentatie en laat u verrassen door de verschillende manieren waarop Delcon-relais zich in uw installatie laten integreren. Met gegarandeerde werking van minimaal 10 jaar.

responsive:merkpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.