PR Electronics

PR electronics is een van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van modulen die worden gebruikt voor industriële signaalconditionering en procesbeheersing. De oplossingen die zij bieden voor de chemische industrie zijn gebaseerd op een grondige kennis van processen en eisen van de industrie in combinatie met meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van industriële instrumentatie.

Op de toekomst gerichte installaties

Het is hun missie om steeds een van de eerste te zijn die wijzigingen, die continue worden geïntroduceerd binnen de richtlijnen en normen, te implementeren. Daardoor zijn de meeste van hun Ex modules al in 1999 goedgekeurd volgens de ATEX richtlijn, ondanks dat deze richtlijn pas in 2003 verplicht werd. PR electronics was ook een van de eerste fabrikanten die goedgekeurde producten aanbood voor toepassing in of in verbinding met gebieden waar stof een explosie kan veroorzaken.

De meeste van hun huidige Ex producten beschikt over een ATEX stof keurmerk. Productie van signaalconditioneringsmodulen gebeurt 100% loodvrij. Hiermee is PR electronics een van de eerste bedrijven in deze branche die voldoet aan de RoHS richtlijn, die opgezet is ter bescherming van ons milieu. Door PR producten te kiezen, kunt u vertrouwen op een op de toekomst georiënteerde installatie, zowel op het technische vlak als ten aanzien van het milieu.

PR garantie en documentatie

Elk PR product is individueel getest en gedocumenteerd en zij leggen hun hoge kwaliteit vast middels een 5 jaar geldende product garantie. Bovendien is van elke PR module een gedetailleerde 4- of 6-talige handleiding beschikbaar. U kunt gebruik maken van hun wereldwijde service bij de verkooppunten, geautoriseerde agentschappen en distributeurs van PR electronics in meer dan 50 landen.

PR electronics nieuws
het volledige nieuwsarchief
test