Voor 4000 & 9000-modulen van PR electronics: Bluetooth en Datalogging 30 maart 2022

Alle PR electronics modulen uit de 4000- en 9000-serie die sinds 2005 op de markt zijn verschenen, zijn geschikt voor deze nieuwe functies.

Vanaf nu kan iedere module geprogrammeerd en uitgelezen worden via Bluetooth. En dat niet alleen; het is ook mogelijk om de procesdata en events van iedere omvormer en I.S. isolator te loggen.

Met de introductie van het nieuwe programmeerdisplay 4512 voor de zeer succesvolle 4000- en 9000-serie van PR electronics, kan iedere nieuwe en bestaande meetwaarde omvormer geprogrammeerd worden met een smartphone of tablet.log point calculator 380x210px 280x155

Daarnaast heeft de 4512 standaard 100MB aan geheugen aan boord om data en events te loggen. Als iedere seconde een datapunt wordt opgeslagen kan gedurende 30 dagen of langer de proceswaarde worden gemonitord. Met een handige Log point calculator op de website van PR electronics is voor iedere module te berekenen hoeveel dagen vastgelegd kunnen worden, afhankelijk van de gekozen unit en tijdsinstelling.

Door middel van de PPS-app (PR Process Supervisor, te downloaden voor iOS- en Android- apparaten) is elke module snel en simpel te programmeren en uit te lezen.
Uiteraard is ook aan de veiligheid gedacht: Er kan gebruik worden gemaakt van een 2-staps verificatie en een password ter voorkoming van het ongewenst wijzigen van data in de PR-module.

De data- en eventlogging functie is ook zonder de app te gebruiken, in combinatie met PReset software en het ConfigMate 4590 dockingstation. Dankzij de ingebouwde realtime klok, kan elke storing, meetwaarde en relais-status tot op de seconde nauwkeurig geregistreerd worden in een .csv-bestand. Zo kan op zeer eenvoudige wijze én tegen lage kosten een meetsignaal gemonitord worden.

Het programmeerdisplay 4512 maakt gebruik van Bluetooth 4.2 en is ATEX-gecertifieerd als non-sparking device voor gebruik in zone 2 (II 3 G Ex nA IIC T5 Gc).

Voor aanvullende informatie over bovengenoemde toepassingen, neem gerust telefonisch contact met ons op, Verkoop Binnendienst (Sales), tel: 0346 - 594 555.


 

 

responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.