Referenties

 • Auto-ID / Logistic-ID solutions

  Slimme oplossingen

  “Als frisdrankenproducent zijn we gebonden aan de vraag van retailers. Registratie via het EAN-palletlabel bijvoorbeeld. Om aan deze norm te voldoen, zochten we contact met Vierpool. Aanvankelijk wilden we draadloze handscanners. Totdat Vierpool ons verraste met een slimmere oplossing: ze stelden voor om naast de handscanners ook vorkenbordscanners te implementeren. Deze scanners zijn snel, nauwkeurig en ongevoelig voor trillingen. Minstens zo belangrijk: ze staan garant voor optimale veiligheid. De chauffeur hoeft namelijk geen gevaarlijke capriolen meer uit te halen om een pallet te scannen vanuit zijn heftruck. Zo hebben we ons voorraadbeheer veel beter én veiliger in de hand.” De chauffeur hoeft geen gevaarlijke capriolen meer uit te halen"

  vierpool autoid referentie

  “ De chauffeur hoeft geen gevaarlijke capriolen meer uit te halen ”

 • Sensoren, Safety, Machine Vision, Auto-ID

  Praktijkgerichte ideeën

  “Als leverancier van tuinbouwmachines hebben we wereldwijd een toonaangevende status. Dit danken we aan onze innovatieve oplossingen, maar ook aan de inzet van onze kwaliteitspartners, zoals Vierpool. Zij leveren ons een breed sensorenpakket en zijn ons van dienst met hun kennis. Zowel van hun eigen producten als van onze toepassingen. Dankzij deze combinatie dragen ze praktijkgerichte ideeën aan.Een kracht die je lang niet bij elke partij vindt. En zeker niet voor de goede prijs die Vierpool hanteert.”

  vierpool sensoren referentie

  “Dankzij de kennis van zowel hun eigen producten als onze toepassingen dragen ze praktijkgerichte ideeën aan”

 • Signaalconditionering en Procesveiligheid

  De mensen maken het verschil

  “De producten van PR electronics hebben veel toegevoegde waarde voor onze productie van vloeibare ziekenhuisvoeding. Van temperatuurtransmitters en isolatiebarriers tot displays. Eigenlijk zijn ze onmisbaar voor alles wat met signaalomzetting te maken heeft. We zijn erg kritisch op alle producten in dit proces en PR komt hier perfect uit de bus. Evenals Vierpool. Ze zijn betrokken, hanteren een menselijke werkwijze en besteden veel aandacht aan ons al vanaf de eerste dag dat we samenwerken. Kortom: het zijn onder andere de mensen van Vierpool die het verschil maken voor ons. Een waardevol contact dat we koesteren. Want een product is vervangbaar, maar een relatie is uniek.”

  vierpool signaalconditionering referentie

  “ We zijn erg kritisch op alle producten in onze processen, en zowel Vierpool als de producten komen hier perfect uit de bus ”

 • Relais / Schakelkastcomponenten

  Kwaliteit en betrokkenheid

  “Wij ontwikkelen innovatieve bewaaroplossingen voor aardappelen, uien en wortelen, waaronder ventilatie- en koelsystemen. Voor het starten van de toegepaste ventilatoren is een belangrijke rol weggelegd voor softstarters van IC electronic. Ons vertrouwde adres hiervoor is sinds enkele jaren Vierpool. Een partij die garant staat voor kwaliteit, en voor betrokken specialisten die ons perfect aanvoelen. Ze kennen ons namelijk door en door en weten precies welke productontwikkelingen voor ons van belang zijn en aan welk advies wij behoefte hebben. Ideaal, want daardoor kunnen wij ons meer richten op onze corebusiness.”

  vierpool relais schakelcomponenten referentie

  “Ze staan garant voor kwaliteit en betrokken specialisten die ons perfect aanvoelen”

Het laatste nieuws
het volledige nieuwsarchief