Zander Aachen

Sinds 1950 biedt Zander Aachen betrouwbare technologie op het gebied van veiligheid en besturing. Deze technologie vind zijn toepassing in oplossingen voor de procesindustrie en machinebouw.

Gevestigd in Aken, is de nabijheid van de technische universiteit RWTH Aachen een garantie voor hoog gekwalificeerd personeel.

De nauwe samenwerking met de technische universiteit heeft als voordeel, dat voor het ontwerp en de productie van veiligheidscomponenten de nieuwste technologieën gebruikt kunnen worden.

De producten voor functionele veiligheid van Zander Aachen zijn geschikt voor zowel low-demand als high-demand toepassingen voor Machineveiligheid, Procesindustrie en Fire & Gas applicaties.

responsive:merkpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.