IC Electronic

De Deense fabrikant ICelectronic heeft vanaf de oprichting een innovatieve standaard gezet voor industriële halfgeleider technologie. Sinds 1995 ontwikkelt en produceert ICelectronic dankzij jarenlange ervaring op het gebied van vermogenselectronica en industriële applicaties. In 1997 werd de technische en financiële basis van de onderneming bovendien versterkt met het toetreden van Mogens Kjeldsen toegetreden tot de raad van bestuur. Mogens Kjeldsen richtte in 1956 Electromatic A/S op.

Het unieke programma van elektronische contactors en motor controllers waaronder softstarters. Het assortiment wordt wereldwijd verkocht in meer dan 130 landen. Uniek is onder andere de toegepaste vacuümsoldeertechniek waarmee halfgeleidercomponenten op het koellichaam zijn bevestigd. Hierdoor ontstaat optimale warmte overdracht met verbeterde specificaties als gevolg: hoge kortsluitvastheid en daardoor eenvoudiger af te zekeren. Overdimensionering van in te zetten model overbodig wat lagere investering voor uw toepassing met zich meebrengt. Tot omgevingstemperatuur van 40°C treden géén de-rating verschijnselen op.

IC Electronic nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:merkpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.