Hohner Automation

Hohner Automation is fabrikant van een breed scala incrementele en absolute encoders, verschillende lineaire meetsystemen, potentiometers, inclinometers en alle accessoires die u nodig heeft voor de correcte montage van deze sensoren. Hohner werd opgericht in 1983 door Juan Liarte en wordt inmiddels succesvol geleid door Laura Liarte. Laura nam de bedrijfsleiding over van haar vader na afronding van haar studie, onder andere de technische universiteit van Barcelona.

De onderneming opereert vanuit Breda gelegen in de provincie Girona in het noordwesten van Spanje, op slechts een paar kilometer van de Franse grens en vlakbij Barcelona. Klantspecifieke oplossingen – ook bij kleine aantallen – is de kracht van Hohner. Naast de vanzelfsprekende hoogwaardige kwaliteit van door Hohner vervaardigde produkten.

responsive:merkpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.