Proxitron

Proxitron is wereldwijd actief in de sektor voor sensor technologie. Het assortiment bevat contactloze sensoren voor detectie van positie, temperatuur, flow en nivo. Sinds haar oprichting in 1979 ontwikkelt en produceert Proxitron haar produkten en applicatie specifieke klant oplossingen exclusief in Duitsland. Het distributie- en partnernetwerk van Proxitron garandeert gebruikers wereldwijd technische support en beschikbaarheid van produkten.

Proxitron staat onder andere voor beproefde sensortechnology, klantfocus, kwaliteit en innovatie. Markten waarin Proxitron extreem sterk vertegenwoordigd zijn staal- en walserij industrie en in mechanische engineering van productieplants.

responsive:merkpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.