Datasensing

Opgericht eind 2021 met méér dan 100 jaar ervaring. Datasensing vereenigt M.D. Micro detectors en Datalogic’s Sensor, Safety and Machine Vision business unit. Standplaats Modena (I) en 350 betrokken en kundige medewerkers.

Het samenvoegen van twee entiteiten die de geschiedenis van sensoren zowel in Italië als daarbuiten sinds het begin van de jaren zeventig hebben geschreven: M.D. Micro Detectors met zijn baanbrekende product- en productieprocestechnologie en Datalogic met een innovatief productportfolio en een geconsolideerde aanwezigheid op mondiaal niveau

DATASENSING streeft ernaar haar aanwezigheid in industriële automatisering wereldwijd te versterken door een compleet aanbod van sensoren in verschillende technologieën, opto-elektronische apparaten voor de veiligheid van machines en productie-installaties, geautomatiseerde voertuiggeleiding en machine vision voor Smart Manufacturing. Innoveren en de overgang naar industrie 4.0 vereenvoudigen staan DATASENSING als helder doel voor ogen.

Blijf voor de meest recente ontwikkelingen ook op de hoogte via www.datasensing.com of via datasensing.nl.

test