De nieuwe S3N serie volgt de succesvolle S3Z serie op 15 januari 2024

Datasensing brengt de nieuwe S3N-serie op de markt: dit betreft een complete lijn miniatuur fotocellen met state-of-the-art functionaliteiten met daarnaast verbeterde mechanische eigenschappen t.o.v de bestaande S3Z serie.

Binnen deze nieuwe fotocellenserie zijn meer geavanceerde optische functies toegevoegd, zoals modellen met laser- en achtergrond onderdrukking, retroreflex (modellen op reflector) voor transparante objecten. Ook een model voor contrast. De nieuwe S3N serie biedt een breed scala aan functies met verschillende manieren van aansturing, waaronder IO-Link-connectiviteit om zo een hoge mate van parameterinstellingen te integreren.

De standaard miniatuurbehuizing heeft een afmeting van 11 x 32 x 20 mm met de bevestigingsgaten op een steekmaat van 25,4mm met robuuste messing M3 draadgaten.

De S3N serie is verkrijgbaar in verschillende aan te passen modus functionaliteiten, zoals een ‘’trimmermodel’’ met ingebouwde donker/licht schakeling van de uitgang, modellen met drukknoppen om op een eenvoudige, intuïtieve, en nauwkeurige manier de sensor in te stellen.

De S3N-familie is de juiste oplossing voor elke industriële toepassing; waar naast beperkte inbouwruimte, hoge stabiliteit, gevoeligheid, snelheid en precisie vereist zijn.

Dankzij de heldere rode LED of LASER lichtbron zijn deze sensoren eenvoudig uit te lijnen. De S3N sensoren kunnen worden toegepast in machines voor primaire en secundaire verpakkingen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, cosmetica industrie, farmaceutische industrie, tot aan de automobielsector, en elektronicasectoren toe.

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 511 of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

responsive:nieuws