Over Vierpool

Company Brochure

Vierpool is leverancier van oplossingen en producten voor industriële automatisering en Auto ID.

Vanuit Maarssen nabij Utrecht, verzorgen wij import, verkoop, service en support voor 10 zorgvuldig geselecteerde fabrikanten binnen de afzetmarkt Nederland. Ons product assortiment reikt veel verder dan de grenzen van het assortiment van één fabrikant alleen en is daardoor specifiek, breed en diep tegelijk. Ons team van 25 medewerkers en technische specialisten adviseert en verkoopt product-, markt-, klant- en vraaggericht.

Klanten zien ons als een onderneming die er in slaagt producten van hoge kwaliteit te koppelen aan persoonlijk contact, kennis van de markt en de toepassingsgebieden van onze productenportfolio. Een goede relatie onderhouden met klanten én leveranciers is voor ons een belangrijk uitgangspunt om zaken te doen.

Onze klanten en relaties zijn voornamelijk actief als machine- en paneelbouwers, installateurs, system integrators en zelf-installerende eindgebruikers binnen de Nederlandse industrie. Deze worden direct en indirect beleverd.

Onze technische specialisten staan u graag persoonlijk te woord. De leukste uitdaging vinden zij het u te helpen bij problemen waarvan u vooraf niet wist dat ze überhaupt bestonden en waarbij de oplossing direkt bijdraagt aan verhoogde efficiency binnen de geautomatiseerde industriële omgeving.

Vierpool heeft de oplossing in huis.

Bel ons op 0346-594555 en onze gekwalificeerde medewerkers helpen u graag.

Het laatste nieuws
het volledige nieuwsarchief