Nieuwe Datasensing modellen van de succesvolle S3N serie fotocellen 12 april 2024

De fotocellen uit de succesvolle S3N serie zijn nu ook leverbaar in de contrast- en pigtail-uitvoeringen.

Na de succesvolle introductie van de nieuwe Datasensing S3N-serie miniatuursensoren, is er nu ook een nieuwe contrastsensor voor toepassingen van het lezen van markeringen.

De nieuwe S3N-W03 is onbetwiste de snelste miniatuur contrastsensor op de markt.

Met een schakelfrequentie van 60 kHz en een zeer lage jitter van 4us is de S3N-W03 de meest nauwkeurige sensor voor het lezen van markeringen, welke geweldige prestaties levert met hoogtechnologische twee kanaals IO-Link-connectiviteit. De rechthoekig gevormde en heldere RGB-emissie combineert superieure detectienauwkeurigheid met een hoge zichtbaarheid van de spot.

De S3N-W03 is verkrijgbaar met een eenvoudige en gemakkelijke TEACH-IN-drukknopverstellingsprocedure.

Tevens zijn al de Datasensing S3N high runners (inclusief het nieuwe S3N-W03-model) beschikbaar in een breed scala aan pigtail-uitvoeringen: M12-4pin, M8-4pin en M8-3pin.

De nieuwe pigtail-modellen behouden alle detectiemogelijkheden van de huidige serie in een miniatuur  bouwvorm van 11 x 32 x 20 mm.

De beschikbaarheid van de nieuwe pigtail-modellen verbeteren de S3N-integratiemogelijkheden in verschillende automatiseringstoepassingen, waardoor een eenvoudigere en naadloze sensorintegratie mogelijk wordt. De pigtail-verbinding vereenvoudigt installatie en onderhoud, waardoor het een ideale oplossing is voor intra logistieke en logistieke toepassingen.

Net als de standaardmodellen, zijn de S3N-pigtailsensoren verkrijgbaar met verschillende instelmodi: trimmermodellen met ingebouwde Dark / Light-selectie en drukknopmodellen met een eenvoudige, intuïtieve en nauwkeurige teach-in-leerprocedure.

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 511 of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

responsive:nieuws