Zwavelbestendige veiligheidslichtscanner voor bandenindustrie 16 september 2022

In de bandenproductie en de rubberindustrie wordt in het algemeen zwavel gebruikt om "bruggen" te maken, deze chemische bindingen zorgen voor meer stabiliteit, weerstand en elasticiteit.

Echter, het corrosieve zwavelgas dat gevormd wordt, is schadelijk voor veel elektronische apparaten die in de productieautomatisering toegepast worden. Om dit te verhelpen is de zwavelbestendige veiligheidslaserscanner van DATASENSING nu beschikbaar om operators te beschermen in robotcellen of AGV-applicaties.

De SLS versie SV-5796 is gecertificeerd door Rail System Testing body conform DIN EN/IEC 60068-2 Waterstofsulfide H2S, Zwaveldioxide SO2 en andere stromende gemengde gassen. De uitvoering SV-5796 is verkrijgbaar in 3 modellen (configuraties en prestaties zijn dezelfde als die van de standaard SLS-modellen, zie ook de databladen in de rechtertaakbalk):

  • SLS-M5-1708-E
  • SLS-R5-E
  • SLS-SA5-08

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

 1663230296117

Sensoren, Safety, Machine Vision, Auto-ID nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:nieuws