3186: Galvanische scheiding zonder hulpspanning

2 januari 2018

PR 3186 250xbHet assortiment compacte galvanische scheiders van PR electronics onderscheidt zich onder meer met een tal van universele en applicatie gerichte galvanische scheiders.

Al deze galvanische scheiders zijn voorzien van moderne, nauwkeurige, snelle en energiezuinige electronica* waarmee PR electronics ‘Install & forget’ waarmaakt.

Gebruikers feedback vormde de aanleiding de 3186 te ontwikkelen: een vereenvoudigde galvanische scheiding in de 6,1 mm reeks. Daarbij vormde installatie gemak voor bestaande installaties het uitgangspunt. Met een scheider zonder hulpspanning als eindresultaat.

De passieve scheider model 3186A, biedt de mogelijkheid vanuit de PLC een 2-draads veldinstrument te voeden. Deze eenvoudige scheider kan er simpelweg tussen geklikt worden in uw meetloop. Met model 3186B is het mogelijk om een regelkring - welke wordt gevoed vanuit PLC/DCS zijde en een actief signaal uit het veld ontvangt - met elkaar te koppelen.
In beide gevallen bieden 3186A en 3186B galvanische scheiding zonder externe voedingsbron voor de galvanische scheiding. Wat voor uw applicatie kan worden vertaald in ‘in uw bestaande meetloop plaatsen’ en 'klaar'.

*raadpleeg via de button hiernaast gedetailleerde specificaties in het datablad

Voor aanvullende informatie over deze 3186 kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke signaalconditionering advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

PR 3000 range w power rail 600xb


Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test