Toebehoren voor Ex-veldinstrumentatie

29 augustus 2018

Een intrinsiek veilige transmitter, die geplaatst wordt in een EX-omgeving, kan niet zonder goede isolated barrier.

In combinatie met de PR 5437 Hart temperatuurtransmitter is type 9106B de beste keuze. Deze Isolated barrier is geschikt voor het beveiligen van instrumentatie in zone 0/20, 1/21 en 2/22.
Daarnaast is deze module geschikt voor functionele veiligheidstoepassingen volgens IEC61508 en onderworpen aan een full assessment: Zowel de hardware als de firmware zijn getest op geschiktheid voor SIL2 en SIL3 applicaties.
De ingang en uitgang van deze unit is voorzien van een zogenaamde AAP-functie: Active And Passive voor mA in- en uitgangen. Hiermee heeft u altijd een oplossing achter de hand als het aangeboden mA signaal toch anders gevoed wordt dan tijdens de engineering is bedacht. En dat scheelt kostbare tijd bij commissioning en inbedrijfname.

De 9106B is Hart-transparant: De module is zeer geschikt voor het doorlaten en versterken van continue Hartcommunicatie.
Door een breed scala aan keurmerken (o.a. DNV/GL, UL, FM, Ex, IECEx en SIL) is deze isolated barrier wereldwijd inzetbaar voor tal van applicaties.

Meer weten, of een afspraak maken voor een demonstratie? Wij staan u graag te woord via tel. 0346-594555.

PR image 5437

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test