CompEx certificeringen behaald! voor Vierpool-medewerkers

9 januari 2018

Naast het onderhouden van persoonlijk contact, investeert Vierpool in medewerkers om volwaardige gesprekspartner voor klanten te zijn.

Daarom namen Peter van Reede en Dick van Steeg afgelopen zomer deel aan “Refresher CompEx Technicus E/I (Ex01R-Ex04R)” bij Quercus Technical Services in Zwolle. Met positief resultaat: ook de komende 5 jaar is de certificering van beide Account Managers signaalconditionering/PR electronics, weer op orde!

Over de training:
De “Refresher CompEx Technicus E/I (Ex01R-Ex04R)” frist uw theoretische en praktische kennis op van explosieveiligheid. De refresher richt zich op de eerste vier CompEx kennis- en beoordelingsmodules over gas en dampen (Ex01R-Ex04R).

Er wordt geoefend met het installeren, inspecteren en onderhouden van elektrische apparatuur die voorkomt in explosiegevaarlijke gebieden. Bovendien weten deelnemers na succesvolle deelname aan de CompEx refresher aan welke ATEX beschermingswijzen installaties en apparatuur moeten voldoen om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Over CompEx:
CompEx is een internationaal persoonscertificatieschema van JTLimited voor het valideren en certificeren van personeel dat werkzaam is in explosiegevaarlijke gebieden of verantwoordelijk is voor de veiligheid in die gebieden. De CompEx opfristraining is gebaseerd op de IEC 60079 en voldoet daarmee aan de ATEX wetgeving.

Voor aanvullende informatie over deze Compex certificering en hoe Peter en Dick u verder op weg kunnen helpen,  kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke signaalconditionering advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering en Procesveiligheid nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test