Labelprinters & toebehoren

Wat is een Auto-ID oplossing zonder barcodeprinter? Vierpool is u daarom graag van dienst bij de advisering, aanschaf en ondersteuning van labelprinters. Labelprinters worden gebruikt voor het bedrukken van labels en etiketten. Het assortiment bevat onder andere direct thermische-, thermal transfer- en RFID-printers.

Het Thermisch Direct printen is gebaseerd op verwarming van warmtegevoelig labelmateriaal. Direct Thermisch is de meest eenvoudige en goedkope oplossing als de levensduur van een label kort mag zijn. Bij Thermal Transfer printen maakt de printer gebruik van een inktlint of transferfolie. Een Thermal Transfer afdruk resulteert in een hoogwaardigere bedrukking met een langere levensduur.

Om tot de juiste labelprinter voor uw toepassing te komen letten we op de gewenst levensduur van het label, de plek waar u de printer gaat plaatsen, het aantal te printen labels/dag, het labelformaat en de benodigde interface.

Voor informatie over verbruiksmaterialen in de vorm van labels, transferfolie en printkoppen staan wij u graag te woord onder nummer 0346-594555.

Indien de omgeving hierom vraagt leveren we ook stofwerende-, verwarmde- en geluidreducerende omkastingen.

responsive:productpagina