Netwerkmodules met M12-L-gecodeerde voedingspoorten

9 juni 2022

Hoe de toenemende technische eisen op te lossen - ook in de IIoT-omgeving?

De nieuwe BNI-netwerkmodules met M12-L-gecodeerde aansluitingen voor de stroomvoorziening bieden u de mogelijkheid om op betrouwbare wijze aan de toenemende technische eisen te voldoen - ook in de omgeving van het IIoT. Aanzienlijk hogere spanningen kunnen nu worden overgebracht en bijvoorbeeld actuatoren en krachtige sensoren kunnen gemakkelijk worden aangesloten.

Deze modules bieden u onder meer de volgende functies: Dankzij de M12 connector met een L-codering als stroomvoorziening, kunt u nu tot 16 A als totale stroom gebruiken. Tegelijkertijd kan de maximale uitgangsstroom per poort worden uitgebreid tot 4 A. U kunt deze functie bijvoorbeeld gebruiken voor het besturen van aandrijvingen.

Met de geoptimaliseerde webserver voor configuratie en weergave van de module-informatie, hebben wij een volledige gebruikersadministratie gerealiseerd. Dit maakt het gebruik van onze modules nog handiger voor u.

Bovendien ondersteunen de netwerkmodules REST API als communicatie-interface. Hierdoor kunt u de module integreren in de IT-wereld en zelfs gebruiken als bouwsteen voor de implementatie van het IIoT.

De speciale kenmerken:

  • Krachtige spanningsverbindingen: M12 L-gecodeerde connectoren (4- of 5-pins voor Profinet-varianten)
  • meer vermogen: uitgangsstroom max. tot 4 A per poort
  • eenvoudige bediening: webserver met een breed scala aan functies
  • IIoT-geschikt: REST API-ondersteuning
  • Handig: diagnosemogelijkheden via IO-Link en status-LED's
  • voor ruwe omgevingen: robuuste metalen IP67-behuizing

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

 Balluff M12 L

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test