IP67 veldvoedingen met IO-Link 29 september 2023

Met de nieuwe generatie van onze intelligente IP67-voedingen krijgt u het beste uit één hand: 1- & 3-fasige apparaten in hoge vermogensklassen, IO-Link-functionaliteit voor conditiebewaking en parametrisering op afstand en meerdere uitgangen, verkrijgbaar als 7/8" & M12-varianten.

Gedecentraliseerd, flexibel, efficiënt

Onze IP67-voedingen besparen kosten en ruimte dankzij korte kabels, kleine kabeldoorsneden en een kleine vormfactor. Door decentraal gebruik direct in het veld worden planning, logistiek en bekabelingskosten aanzienlijk verlaagd. De IO-Link interface maakt parametrering en statusbewaking op afstand mogelijk.

Zowel de eenfasige 360 W als de driefasige 600 W voeden systemen met maximaal 12 A continue uitgangsstroom per kanaal. In de power-boostmodus leveren ze zelfs gedurende korte tijd tot 40 A totaal vermogen, bijvoorbeeld voor opstartstromen.

De speciale kenmerken:

  • Gietvrije IP65/IP67-behuizing
  • Tot 12 A continu vermogen per kanaal (5 s tot 40 A totaal vermogen)
  • Efficiëntie van meer dan 95,6
  • eenfasige of driefasige eenheden, naar keuze als 7/8" of M12 uitvoering
  • Twee uitgangen met vier gezekerde kanalen (UA en US afzonderlijk)
  • Statusbewaking en parametrering op afstand via IO-Link

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 511 of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Balluff

responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.