Inductieve sensor in Q08 - nu met IO-Link

7 september 2021

Rechthoekige inductieve sensor in Q08 uitvoering, 8 × 8 mm voor smalle inbouwsituaties.

De Balluff BES inductieve sensoren in rechthoekige uitvoering Q08 (8 × 8 mm) zijn nu ook verkrijgbaar met IO-Link interface. Dit stelt u in staat om op betrouwbare wijze processen en omstandigheden in een metalen omgeving te bewaken, te controleren en te automatiseren en tegelijkertijd te genieten van alle voordelen van IO-Link.

Belangrijke sensorparameters zoals schakelcycli en bedrijfstemperatuur kunnen eenvoudig via IO-Link naar de regelaar worden overgedragen, zodat u volledige controle over uw proces heeft. En u kunt het schakelpunt van de slijtvaste en vuilafstotende sensoren na de installatie flexibel aanpassen. Naast de uitgang is een schakeluitgang beschikbaar via IO-Link.

De schakelfrequentie van 1200 Hz (SIO-modus) maakt de sensoren bijzonder geschikt voor toepassingen die een hoge schakelfrequentie vereisen.

De bijzondere kenmerken:

  • voor smalle installatiecondities: behuizing in Q08 rechthoekig ontwerp
  • eenvoudige, snelle aansluiting via IO-Link
  • flexibele aanpassing van het schakelpunt na installatie
  • kabel met stekkeraansluiting beschikbaar in M8 en M12

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Balluff q08 2

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test