Inductieve koppelaars voor IO-Link-signaaloverdracht 2 juni 2023

Inductieve koppelaars voor IO-Link-signaaloverdracht dienen voor de contactloze doorgifte van energie en gegevens via een luchtspleet.

Hierdoor zijn mechanische connectoren overbodig. En bij gebruik van ons bidirectioneel koppelsysteem met IO-Link functioneert de gegevensuitwisseling zelfs in beide richtingen.

De contactloze signaaloverdracht volgens de IO-Link-norm is transparant opgebouwd: Het systeem is nagenoeg onzichtbaar en hoeft niet te worden geparametriseerd. U kunt het heel eenvoudig tussen IO-Link-master en IO-Link-apparaat schakelen en u kunt meteen communiceren.

Het systeem beschikt over een volwaardige IO-Link-interface, die onafhankelijk is van de revisiestatus van de IO-Link. Hierdoor kunnen gebeurtenissen, parameterinstellingen en procesgegevens direct tussen master en apparaat worden uitgewisseld.

De bijzonderheden:

  • gelijktijdig actuatorelektronica aansturen en sensorsignalen verzamelen
  • hulpvermogen voor actuatorelektronica kan worden in- en uitgeschakeld
  • geen parametrisering nodig – eenvoudige installatie via Plug-and-Work
  • IO-Link-functionaliteit tot aan het apparaat
  • flexibele lengte van procesgegevens

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 511 of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.