UHF lees-/schrijfkop met geïntegreerde IO-Link evaluatie-eenheid 29 augustus 2022

Krachtige, slimme sensortechnologie en multifunctionele oplossingen vormen de basis voor het verhogen van de efficiëntie en effectiviteit van uw machines en systemen.

Dankzij hun slimme eigenschappen leveren onze intelligente componenten u waardevolle en uniforme diagnosegegevens, naast proces- en conditiegegevens. Zo openen zij voor u volledig nieuwe mogelijkheden - van conditiebewaking van de machine en van hele installaties, via predictief/preventief onderhoud, tot volledig nieuwe bedrijfsmodellen.

Het Smart Automation and Monitoring System (SAMS) vertegenwoordigt dus de allesomvattende automatiseringsfilosofie van Balluff. Dankzij het gestandaardiseerde bedienings- en configuratieconcept behoren lange inbedrijfstellingstijden, hoge opleidingskosten en tijdrovende probleemoplossing bij onverhoopte apparaatstoringen nu tot het verleden.

Onderdeel van de SAMS zijn onze nieuwe UHF lees-/schrijfkoppen met geïntegreerde IO-Link evaluatie-eenheid (860...960 MHz), die speciaal worden gebruikt voor identificatie in formaatonderdeelherkenning.

Deze lees-/schrijfkoppen zijn geoptimaliseerd voor korte afstanden en detecteren betrouwbaar voorwerpen op leesafstanden tot 50 cm. Zij maken indruk met de IO-Link interface, die een vlotte integratie mogelijk maakt door aansluiting op BNI mastercomponenten in de SAMS. Hun compacte cilinderbehuizing in M30 is ook gemakkelijk te installeren in krappe ruimtes.

Naast betrouwbare identificatie bieden de lees-/schrijfkoppen u talrijke functies voor conditiebewaking - zoals temperatuur- en signaalkwaliteitsbewaking - en andere multifuncties.

De speciale kenmerken:

  • Washdown Plus belofte: Overtreft beschermingsklasse IP69K en 1000 reinigingscycli zijn gegarandeerd.
  • Hygiënisch materiaal (roestvrij staal 1.4404/PBT)
  • H2O2-bestendig
  • IO-Link interface met uitgebreide Smart Features

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Balluff UHF lees schrijfkop

responsive:nieuws