Eenvoudig (en) goed: IO-Link-master met multiprotocol 22 mei 2024

Uw ticket naar de toekomst van automatiseringstechnologie.

De intelligente combinatie van industriële netwerken met de IO-Link communicatiestandaard vormt de basis voor een steeds snellere, flexibelere, efficiëntere en veelzijdigere productie. Met de nieuwste generatie van onze krachtige IO-Link master BNI kunt u eenvoudig toetreden tot de wereld van deze krachtige communicatiestandaard.

De nieuwe IO-Link master wordt gekenmerkt door zijn multi-protocol mogelijkheden, wat betekent dat deze verschillende industriële Ethernet protocollen ondersteunt. Maar dat is nog niet alles. De module is ideaal voor het rechtstreeks aansluiten van IO-Link-apparaten op het totale automatiseringssysteem en biedt tal van voordelen.

Vooral opmerkelijk is de eenvoudige installatie dankzij de gebruiksvriendelijke webinterface en een uitgebreide apparaatcatalogus in de hardwareconfiguratie. Hierdoor wordt de installatie kinderspel. Andere kenmerken van de nieuwe IO-Link master zijn de duurzame kunststof behuizing, die niet alleen robuust maar ook milieuvriendelijker is. Je bent ook uitgerust voor de toekomst met deze netwerkmodules, want de apparaten ondersteunen ook IoT-interfaces zoals MQTT.

 

Dankzij een gebruiksvriendelijke webinterface en een uitgebreide apparaatcatalogus in de hardwareconfiguratie is eenvoudige installatie mogelijk. De kunststof behuizing is niet alleen robuust, maar ook milieuvriendelijker. Met IoT-interfaces zoals MQTT ben je ook uitgerust voor de toekomst. Gebruik van apparaten met het HTTPS-protocol zorgt voor veilige communicatie. Daarbij ondersteunt de module verschillende industriële ethernetprotocollen, die het gebruiksgemak vereenvoudigen.

De speciale kenmerken:

  • Milieuvriendelijk: IP67 kunststof behuizing zonder potting
  • Multi-protocol: verschillende industriële Ethernet-protocollen in één apparaat
  • Gebruiksvriendelijk: geïntegreerde gebruiksvriendelijke web UI
  • Eenvoudige en kostenbesparende installatie en onderhoud
  • Betrouwbare overdracht van machine- en diagnosegegevens en procesparameters naar de controller
  • Geschikt voor IIoT: Ondersteuning voor REST API, MQTT
  • Veilige communicatie: HTTPS
  • M12-voeding (A- of L-gecodeerd)

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Sensoren? Neem dan contact met ons op via 0346-594 511 of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

responsive:nieuws