Verladingsfouten zijn belangrijke logistieke faalkosten

13 april 2017

Om faalkosten terug te dringen worden processen ingericht ter identificatie en controle van rolcontainers en pallets.

En ook deze werkwijze sluit faalkosten niet gegarandeerd uit. Faalkosten worden wel uitgesloten vanuit het LogisticIDsolutions concept ‘verladingsregistratie zonder stilstand tijd’.

Voor 100% juistheid van geladen pallets en rolcontainers op het juiste moment, in juiste hoeveelheid door de juiste dockdeur, wordt dockdeurscanning vanuit het concept LogisticIDsolutions uitgerust met identificatie en controle bij de uiteindelijke verlading. Daar waar de fysieke overgang in de vrachtauto plaats vindt. Vierpool levert hiervoor scanpoorten welke op het laad/los dock staan opgesteld en waarmee identificatie en registratie automatisch en betrouwbaar plaats vindt. De oplossing voorziet in een informatieve en goed leesbare user interface om medewerkers gedetailleerd te informeren over status van geladen goederen. Verder behoort het koppelen van geregistreerde data met aanwezige WMS of ERP systemen tevens tot de leveringsomvang.

Voor aanvullende informatie over identificatie en controle van rolcontainers en pallets, kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Zie ook de volgende artikelen:

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test