Honeywell breidt Mobility Edge lijn uit met full-screen truckterminal

3 januari 2021

Naast de bekende VM1A (8 inch display met keyboard) beschikt de Honeywell Mobility Edge lijn nu ook over een 12 inch full-screen truckterminal.

De naam van deze nieuwe truckterminal is VM3A en hiermee de opvolger van de VM3. Waar de VM3 nog gebruik maakte van een operating system afkomstig van Microsoft, draait de VM3A - zoals de naam door toevoeging van de A wellicht doet vermoeden - op Android.

Met de nieuwe 12 inch full-screen truckterminal speelt Honeywell in op de behoefte voor full-screen devices die ontstaat uit de opkomst van Android apps of grafische web-applicaties. Naast de geschiktheid voor Android apps of grafische web-applicaties vormen voor de VM1A en VM3A de industriële bestendigheid en flexibiliteit één van de belangrijkste kenmerken. Voordeel van de industriële bestendigheid is dat apparatuur weinig service en onderhoud nodig heeft. In geval zich toch een storing voor doet kan er als gevolg van het “smart-docking” concept eenvoudig en snel van terminal worden gewisseld waardoor een heftruck binnen 10 seconden weer up-and-running is. Voor het geval er toch slijtage is, kan het touchscreen zonder tussenkomst van een servicemonteur door u zelf worden vervangen waardoor een hoge inzetbaarheid van het apparaat gegarandeerd is.

Belangrijke kenmerken van de VM3A zijn :

  • Smart docking (backwards-compatible met VM1, VM3 en VM1A)
  • Field replaceble frontpanel
  • Toekomstbestendig Mobility Edge Android programma (updates t/m 2028)
  • 12.1 inch display met resitive en capacitive touch
  • Display voor binnen en buiten gebruik (betere afleesbaarheid in zonlicht)
  • ColdStore uitvoering

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van AutoID? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test