Honeywell legt met de CN80 de basis voor de volgende generatie mobiele terminals

19 oktober 2018

Honeywell dolphincn80 02 large 250xbGebruikers en beheerder van mobiele terminals volgen nauwgezet de ontwikkeling van “devices” en de hierbij door de fabrikant gemaakte keuze en opties met betrekking tot Operating Systems.

Veel fabrikanten bieden de optie bieden om na aanschaf van apparatuur nog een Operating System switch of upgrade door te voeren. Bij de introductie van de nieuwe CN80 lanceert Honeywell ook het Mobility Edge-platform. Het Mobility Edge-platform bestaat uit een schaalbare basis rond een gemeenschappelijk op Android gebaseerd hardware- en softwareplatform. Door dit gemeenschappelijke hardware- en softwareplatform kunt u nieuwe applicaties snel en veilig uitrollen, apparaten beter onderhouden en updates soepeler doorvoeren.

Vanuit Mobilit Edge biedt Honeywell een langere levensduur van de apparatuur door de migratie ondersteuning voor vier opvolgende Android versies. De langere levensduur resulteert in een hoger rendement op de investering en een lagere TCO (Total Cost of Ownership).

De CN80 is Honeywell nieuwste robuuste PDA met fysiek toetsenbord:

  • De CN80 is voorzien van een groot 4.2 inch touchscreen display waardoor de terminal uitermate geschikt is voor moderne touch applicatie.
  • De CN80 is verkrijgbaar met verschillende keyboard lay-outs waardoor u de terminal optimaal kunt laten aansluiten op uw proces.
  • Standaard is de terminal geschikt voor temperaturen van -20 tot + 50 graden Celsius. Deze temperatuur specificatie is uit te breiden met een optioneel verwarmd scherm waardoor de terminal ook voor coldstore toepassingen kan worden ingezet.
  • Optioneel is de CN80 ook te voorzien van een pistool greep en scanner voor lange afstand.

 

Voor aanvullende informatie over de CN80 of het Mobility Edge-platform kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast waarna wij contact met u opnemen. Zelf contact opnemen mag natuurlijk ook – wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594555.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test