United Soft Drinks kiest opnieuw voor vorkenbordscanning

20 oktober 2016

Sinds 2007 maakt United Soft Drinks op haar locatie in Utrecht gebruik van in de vorkenborden van de heftrucks geïntegreerde barcodescanners.

Gebaseerd op ervaring in Utrecht, volgde in 2008 ook de implementatie van deze oplossing op de United Soft Drinks locatie in het Overijsselse Goor. Inmiddels 9 jaar en vele duizenden palletlabel-scans verder, heeft United Soft Drinks besloten om het zich inmiddels meer dan bewezen concept van geautomatiseerde scanning via het vorkenbord voort te zetten.

Cor van Leuken – Hoofd Planning en Fabrieksadministratie van United Soft Drinks – weet te melden dat deze methodiek van scanning hun naast tijdsbesparing, betrouwbaarheid en ergonomie ook veel meer veiligheid op de werkvloer biedt. Verder vult hij aan dat het gezien de positieve ervaring met Vierpool over de afgelopen 9 jaar dan ook geen issue voor United Soft Drinks is geweest om voor dit vervangingstraject niet met Vierpool verder te gaan.

Wim Gerrits - Accountmanager LogisticIDsolutionS bij Vierpool - vult aan dat de in het vorkenbord van de heftrucks geïntegreerde barcodescanners wederom van het fabrikaat Datalogic zijn. Aangezien het eerder in de cabine van de heftrucks ingezette type truckterminal van het fabrikaat LXE-Honeywell niet meer leverbaar was, hebben we samen met United Soft Drinks een aantal alternatieven bekeken. Gebaseerd op de compacte bouwvorm, toegankelijke functietoetsen en een testperiode waarin de heftruckchauffeurs ook zelf een voorkeur kenbaar konden maken is gekozen voor het type XMT5/7 van het fabrikaat DLOG.

Wilt u meer van deze toepassingsmogelijkheden live zien? Dat kan! Registreer u nu hier gratis voor een bezoek aan onze stand 03. B24 op de beurs ICT&Logistiek 2016.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test