Boekenproducent kiest voor Honeywell CT45 26 juli 2022

Na een voortraject waarin we samen met de klant verschillende merken, varianten en types barcodescanners hebben getest is op voorspraak van gebruikers en de IT-afdeling gekozen voor de CT45 ‘rugged’ handheld computer van het fabrikaat Honeywell.

De gebruikers hebben gekozen op criteria als ergonomie, scan-performance en afleesbaarheid & formaat van het display. Voor de IT-afdeling gaf de ‘toekomstbestendigheid’ in de vorm van Android live-cycle en WiFi6 conformiteit de doorslag.

De terminals zullen later dit jaar worden uitgerold in een productieproces voor boeken in combinatie met een door de firma Quartess uit Andelst te implementeren Infor Factory Track ERP omgeving.

De rol van Vierpool B.V. stopt ook hier niet met alleen de advisering en levering.

Na levering draagt Vierpool ook zorg voor de inrichting, de in bedrijf name en instandhouding van de apparatuur.
 
Ook benieuwd naar welke barcodescanner het best voldoet in uw proces – wij helpen u graag op weg. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Auto-ID / Logistic-ID solutions Team

  • Coos

  • John

  • Matthijs

  • Pieter

  • Wesley

  • Wim

Persoonlijk advies?
responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.