Reductie scanhandelingen d.m.v. scanpoorten 7 september 2022

Afgelopen weken zijn in onze werkplaats een 2-tal scanpoorten opgebouwd.

De scanpoorten zijn inmiddels 'plug and play' naar de klant verscheept om daar op locatie te worden geïnstalleerd en gefinetuned om vervolgens in bedrijf te worden genomen.

Deze scanpoorten worden ingezet om de scanhandelingen voor de heftruckchauffeurs te reduceren. Bijkomend voordeel vormt ook de tijdsbesparing, de reductie van fouten (verkeerde en/of vergeten pallets) en de voor de chauffeur toegenomen veiligheid en verbeterde ergonomie.


Schematische opstelling scanpoorten

Op het moment dat de heftruck langs de poort rijdt worden automatisch de barcodes van de op de vorken aanwezige pallets gescand. In dit geval kunnen dat gelijktijdig tot 2 pallets boven- en 2 pallets achter elkaar zijn. De inhoud van de gescande barcodes wordt vervolgens draadloos doorgestuurd naar de truckterminals van de op dat moment passerende heftruck.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om manuele scanhandelingen te reduceren, wij helpen u graag op weg. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

 Fotos scan constructie      5. IMG 8089 A

Auto-ID / Logistic-ID solutions Team

  • Coos

  • John

  • Matthijs

  • Pieter

  • Wesley

  • Wim

Persoonlijk advies?
Auto-ID / Logistic-ID solutions nieuws
het volledige nieuwsarchief
test