Datalogic Matrix 320 – imaged based barcode reader

10 maart 2021

De ongelooflijk veelzijdige nieuwe Matrix 320 is een op image based vaste barcodescanner welke zeer breed inzetbaar is voor uw identificatie toepassingen in productie, logistieke en intralogistieke processen.

Toepassing van deze Matrix zorgt voor voordelen, zoals toonaangevende prestaties, flexibiliteit en lage totale ‘cost of ownership’ voor machinebouwers en eindgebruikers. De Matrix 320 leest moeiteloos de meest uitdagende gedrukte labels en direct gemarkeerde onderdelen.

Het heeft alle bekende kenmerken van de Matrix-familie, zoals eenvoudige installatie met voortdurende feedback, een uitgebreid scala aan modulaire lens- en verlichtingsopties en meest voorkomende industriële Netwerk connectiviteit. Door gebruik te maken van de nieuwste sensortechnologie, biedt de Matrix 320 de meest prijstechnische oplossing welke op dit moment op de markt verkrijgbaar is.

Voordelen:

  • Slim vorm gegeven 2 Mpix sensor, waardoor inzetbaar voor breed Field of View.
  • 360° feedback verlichting, voor optimaal bedieningsgemak.
  • Verschillende verlichtingsopties inclusief diverse filters, waaronder polarisatie filters.
  • Electrische focusverstelling, voor scherp zicht op diverse afstanden
  • Industrie 4.0 gereed; industriële (Ethernet) connecties standaard geïntegreerd. waaronder OPC UA
  • Robuuste IP67 behuizing
  • Monitoring via Web interface

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Image based vaste barcodescanning? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

 

Matrix320 pallet scanning

 

PLA Matrix320 PalletScanning3

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test