Als het op het dock misgaat is het leed niet te overzien 13 juni 2023

Als het op het dock misgaat is het leed niet te overzien. Natuurlijk heeft dit te maken met veiligheid maar veel ‘leed’ is ook het gevolg van verladingsfouten.

Denk hierbij aan de verkeerde pallet in de verkeerde vrachtauto. Deze vorm van 'leed' kan eenvoudig worden voorkomen door het gebruik van een op het laad dock op te stellen scanpoort.

Met een scanpoort wordt in één stap geïdentificeerd, gecontroleerd en geregistreerd of de juiste pallet (eventueel in de juiste volgorde) de juiste vrachtauto ingaat.

Wij noemen dat 'verladingsregistratie zonder stilstandtijd' en maken daarmee een verladingsproces betrouwbaarder maar ook sneller.

Ook benieuwd naar welke oplossing het best voldoet in uw proces – wij helpen u graag op weg. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

2. Dockscanner met logo

Auto-ID / Logistic-ID solutions Team

  • Coos

  • John

  • Matthijs

  • Pieter

  • Wesley

  • Wim

Persoonlijk advies?
responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.