Eenvoudig, betrouwbaar en veilig papierrollen registreren

28 juni 2022

Enige tijd geleden zijn we door een papierproducent benaderd om mee te denken om eenvoudiger, betrouwbaarder en veiliger hun ‘rollen’ te registreren.

‘Handling’ van de rollen gebeurd met behulp van heftrucks met zogenaamde rollenklemmen. Aangezien de rollen ook vaak op elkaar gestapeld worden ‘gehandeld’, bleek manueel scannen vanuit de cabine zeer tijdrovend en omslachtig tot vaak onmogelijk. Registratie buiten de heftrucks kostte te veel tijd, was ergonomisch te belastend en bracht de persoonlijke veiligheid van de chauffeur in gevaar.

Uit testen op locatie bleek de inzet van een aan de hefmast te monteren barcodescan camera (foto is de provisorische testopstelling met lijmklemmen) de ideale oplossing. De barcodescan camera kan door middel van een door de heftruckchauffeur te bedienen joystick over de te scannen rollen, en de hierop aanwezige barcodes, worden ‘getrokken’.

Omdat niet in alle rollenloodsen WiFi-dekking aanwezig is, hebben we een APP ontwikkeld waarin de rollen en de herkomst- & bestemmingslocaties tussentijds worden opgeslagen en bij adequate WiFi dekking worden gesynchroniseerd met het bovenliggen systeem.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om uw processen veiliger, efficiënter en betrouwbaarder te maken? U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

IMG 7298 A   3 A
     
1 A   2 A
     
 Foto 3 A  
     
Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test