Eenvoudig, betrouwbaar en veilig papierrollen registreren 28 juni 2023

Enige tijd geleden zijn we door een papierproducent benaderd om mee te denken om eenvoudiger, betrouwbaarder en veiliger hun ‘rollen’ te registreren.

‘Handling’ van de rollen gebeurd met behulp van heftrucks met zogenaamde rollenklemmen.

In de praktijk bleek scannen vanuit de cabine zeer tijdrovend en omslachtig tot vaak onmogelijk. Registratie buiten de heftrucks kostte te veel tijd, was ergonomisch te belastend en bracht de persoonlijke veiligheid van de chauffeur in gevaar.

Uit testen op locatie bleek de inzet van een aan de hefmast te monteren barcodescan camera de ideale oplossing. De barcodescan camera kan door middel van een door de heftruckchauffeur te bedienen joystick al tijdens het aanrijden over de te scannen rollen, en de hierop aanwezige barcodes, worden ‘getrokken’.

Omdat niet in alle rollenloodsen WiFi-dekking aanwezig is, hebben we een APP ontwikkeld waarin de rollen en de herkomst- & bestemmingslocaties tussentijds worden opgeslagen en bij adequate WiFi dekking worden gesynchroniseerd met het bovenliggend systeem.


Ook benieuwd naar de mogelijkheden om uw processen veiliger, efficiënter en betrouwbaarder te maken? U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

AutoID papier2    AutoID papier3 300xb
     
 Foto 3 A  
     

Auto-ID / Logistic-ID solutions Team

  • Coos

  • John

  • Matthijs

  • Pieter

  • Wesley

  • Wim

Persoonlijk advies?
Auto-ID / Logistic-ID solutions nieuws
het volledige nieuwsarchief
test