Komt u ook wel eens scanafstand te kort?

17 juni 2019

Voor dit soort situaties heeft Datalogic de nieuwe PowerScan Auto Range Imager PD95X1 AR ontwikkeld.

De Powerscan serie is inmiddels alom bekend vanwege zijn ergonomische behuizing en heeft zich al veelvuldig bewezen in de meest robuuste en veeleisende toepassingen. Het voor de Powerscan Auto Range Imager nieuw ontwikkelde krachtige autofocussysteem, maakt het mogelijk om 1D en 2D coderingen vanaf zowel een korte afstand van 15cm tot een afstand van meer dan 20m te scannen. Om te kunnen richten en vervolgens goed te kunnen zien waar wordt gescand, beschikt de Powerscan Auto Range Imager over een duidelijk zichtbare “kadering” van het leesveld op het te scannen object.

De nieuwe Powerscan Auto Range Imager is in zowel een bekabelde, als draadloze versies leverbaar. Vierpool informeert u graag verder naar de toepassingsmogelijkheden van deze nieuwe scanner.

Voor aanvullende informatie, kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Datalogic PD9500 WAREHOUSE2

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test