Vernieuwde Datalogic 9600 Powerscan serie 24 maart 2023

Datalogic vernieuwt met de 9600-serie de al meer dan 15 jaar geleden geïntroduceerde PowerScan-lijn.

De PowerScan behoort tot de industriële handscanner portfolio van Datalogic. Dit type PowerScan is leverbaar in bekabelde- en draadloze uitvoeringen. Naast een nieuwe vormgeving, verbeterde scan-performance en meer interface (connectie) mogelijkheden, heeft de PowerScan 9600 een nog hogere industriële normering meegekregen.

Deze industriële normering vertaalt zich in een valbestendigheid van 2.5m en een IP67 (stof&vloeistof) dichtheid. Daarnaast zijn - binnen een industriële (veelal vuilgevoelige) omgeving -kwetsbare laadcontacten vervangen door een ingenieuze oplossing waardoor de accu contactloos wordt opgeladen.

Vanzelfsprekend is de nieuwe PowerScan  9600 in staat om alle gangbare 1D- en 2D coderingen te scannen. Hierbij maken enkele modellen zelfs gebruik van een zogeheten dual-camera om zeer snel tussen een afstand dichtbij en veraf te kunnen focussen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de compatibiliteit met uw installed-base?

Wij helpen u graag op weg. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Auto-ID / Logistic-ID solutions nieuws
het volledige nieuwsarchief
test