Meer connectiviteit met de nieuwe Datalogic Powerscan 9600 serie 4 oktober 2023

De nieuwe Powerscan 9600 is ontwikkeld volgens het principe van modulariteit en connectiviteit.

De modulariteit vertaald zich in een base-station waar naar gelang van de toepassing de juiste interface module kan worden geplaatst.

Met de connectiviteit speelt Datalogic in op het toenemende gebruik van industriële netwerken en bus-systemen. Naast de bekende RS232 en USB interfaces, met USB-C als nieuwe aanvulling hierop, wordt ook een directe connectie op basis van Ethernet, EthernetIP en Profinet ondersteund. Zowel Profinet als EthernetIP ondersteunen ook PoE.

De hiervoor vermelde connectiviteitsmogelijkheden zijn ook beschikbaar voor de Powerscan 9600 met vaste kabel aansluiting.

Ook op zoek naar verbetering, wij denken graag mee en helpen u graag op weg. U kunt hiervoor uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 511.

Auto-ID / Logistic-ID solutions Team

  • Coos

  • John

  • Matthijs

  • Pieter

  • Wesley

  • Wim

Persoonlijk advies?
responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.