Wat doet u met Android 11: installeren of (nog even) overslaan? 16 februari 2022

Bij gebruik van Android is het essentieel om uw barcodescanners qua besturingssysteem regelmatig te updaten en hierdoor veilig en betrouwbaar te houden.

Android 11 is al een tijd beschikbaar is voor consumenten ‘devices’, zoals bijvoorbeeld de nieuwste generatie smartphones. Door barcodescanner fabrikanten start nu geleidelijk aan ook de uitrol voor op apparatuur, welke ontwikkeld is voor professionele toepassingen, zoals productie en logistiek.

Belangrijk om te weten is dat Android 11 ten opzichte van zijn voorgangers op o.a. securityniveau een andere architectuur heeft gekregen. Deze wijziging heeft met name invloed op het kunnen ‘pushen’ van bestanden, toegangsrechten en de mogelijkheid om via een Mobile Device Management omgeving het ‘device’ te beheren en te updaten. Voor klanten die gebruik maken van onze dienst ‘remote support inclusief updates’ is migratie naar Android 11 gewaarborgd.

Heeft u uw uitrol van updates op een andere manier geregeld, maar wilt u wel verzekerd zijn van blijvende veilige en betrouwbare apparatuur, dan helpen wij u graag.

Voor aanvullende informatie over de meest geschikte Memor voor uw toepassing, kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Auto-ID / Logistic-ID solutions Team

  • Coos

  • John

  • Matthijs

  • Pieter

  • Wesley

  • Wim

Persoonlijk advies?
responsive:nieuws