Alweer één jaar zonder Microsoft support

11 januari 2021

Het is deze maand een jaar geleden dat Microsoft de support voor de op barcodescanners draaiende Windows CE en Embedded Handheld operating systems beëindigde.

Concreet betekent dit dus dat deze apparatuur ook alweer een jaar niet is voorzien van nieuwe firmware (bug-fixes) en beveiligingsupdates. Door dit 'achterlopen' blijkt deze apparatuur steeds meer de prooi te worden voor hackers om tot cruciale bedrijfssystemen door te dringen.

Door de verschillende barcodescanner fabrikanten is Android omarmt als het nieuwe standaard operating system. Uit onderzoek blijkt dat Android, mits de periodiek beschikbaar gestelde updates & patches consequent worden geïnstalleerd, inmiddels veiliger is dan Windows ooit is geweest. Vraagt u zich nu af; wat in uw geval de consequenties zijn als u niets doet of wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar Android?

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van AutoID? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test