Veiligheidsrelais

Effektieve en verantwoorde beveiliging van mens en machine!

Het assortiment van Zander veiligheidstechnologie wordt gekenmerkt door een brede reeks van veiligheidsrelais, voorzien van meervoudige certificeringen. Met Zander veiligheidsrelais zijn risico’s in uw installatie tot een minimum beperkt. Tegelijkertijd is de beschikbaarheid van uw installatie zo hoog als – vanuit veiligheid gezien – mogelijk en worden daarmee productieverliezen en kostbare uitvaltijden permanent vermeden.

Onze afnemers ondersteunen we op verzoek met integratie van uitgebreide diagnosehulpmiddelen en besturingsfuncties of integratie van onze componenten in bestaande hardware- en softwaresystemen. Uiteraard zijn al onze veiligheidsrelais gecertificeerd door erkende testinstituten zoals TÜV, UL of GL.

responsive:productpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.