I.S. Interfaces

Met I.S. Interfaces of Intrinsic Safe Barriers worden oplossingen gecreëerd om in het veld gemonteerde sensoren / instrumentatie veilig aan te sluiten op besturingssystemen. Met deze oplossingen wordt voldaan aan de strengste eisen voor metingen in gebieden met gas en stof.

De portfolio van I.S. interfaces zoals door Vierpool aangeboden, wordt onder meer gekenmerkt door universele ingangen, universele voedingsspanning, programmeerbaarheid, beschikbaarheid van relais en backplane oplossingen. I.S. Interfaces voor alle toepassingen zoals voor analoge, digitale of HART® signalen.

Voorzien van toelatingen als IECEx, ATEX, FM, EAC en UL, wat betekent dat I.S. Interface oplossingen wereldwijd ingezet kunnen worden.

Signaalconditionering en Procesveiligheid nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:productpagina

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.