Voorkom opstartproblemen van uw barcodescanner

19 mei 2017

Komt het volgende u bekend voor? U hebt een barcodescanner besteld, haalt deze uit de doos, sluit deze aan en vervolgens doet deze barcodescanner niet wat u had verwacht.

Barcodescanners worden door de fabrikanten geleverd met “default” of ‘’af-fabriek’’ instellingen. In de praktijk betekent dit dat de barcodescanner vaak nog voor uw specifieke toepassing dient te worden ingesteld. Deze instelling kan uiteenlopen van het “instellen” van een bepaalde barcodefamilie, het configureren van mee te sturen headers en terminators tot de volledige installatie van (client) software.

Voor uitlevering kan Vierpool een barcodescanner volledig naar uw wensen inrichten. Tijdens deze werkzaamheden wordt de barcodescanner tevens gecontroleerd op algeheel functioneren en de aanwezigheid van de laatste firmware versie. Deze laatste – vaak vergeten - controle is van belang, omdat fabrikanten met regelmaat nieuwe versies van firmware uitbrengen. Hierdoor bent u verzekerd van optimaal mogelijk, presterende apparatuur door te zorgen dat u gebruik maakt van de meest recente firmware versie.

Zie ook :


Voor aanvullende informatie over deze dienstverlening kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke AUTO-ID advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test