Ook Datalogic Memor X3 in HealthCare uitvoering

21 augustus 2017

Na een eerdere succesvolle introductie van de Gryphon handscanners in een speciale HealthCare uitvoering, volgt nu ook de Memor X3 handheldterminal.

Overheid en branche organisaties in de gezondheidszorg stimuleren het gebruik van automatische gegevensverwerking om medische fouten te reduceren. Een belangrijk deel van o.a. patiënt-, medicijn- en dossier-registratie, kan gedaan worden met barcodescanners.

De nieuwe Memor X3 vervult hier samen met de al bekende Gryphon 4000-HC series een belangrijke rol door toepassing van een speciale “desinfectie-ready” behuizing met zilver-ion gebaseerde antibacteriële toevoegingen.

De HC behuizing weerstaat daarnaast dagelijkse reiniging met agressieve desinfecterende middelen die de verspreiding van bacteriën voorkomen. De behuizing heeft een passende, duidelijke kleur om goed herkenbaar te zijn in een ziekenhuis omgeving als model met antibacteriële eigenschappen. Er zijn speciale materialen gebruikt: Xenoy voor de kunststof- en Desmopan voor de rubberdelen, beiden zijn reinigingsmiddelbestendig en tevens mechanisch sterk. Op aanvraag is er een overzicht van geteste reinigingsmiddelen beschikbaar.

Lees ook verder:

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test