Datalogic Gryphon 4000-HealthCare serie

9 maart 2011

pla-gryphonigbt4100hc-testtube2.jpgDatalogic Gryphon 4000-HealthCare serie speelt belangrijke rol in de verbetering van de gezondheidszorg.

Overheid en branche organisaties in de gezondheidszorg stimuleren het gebruik van automatische gegevensverwerking om medische fouten te reduceren. Een belangrijk deel van o.a. de patiënt-, medicijn- en dossier-registratie, kan gedaan worden met barcodescanners. De nieuwe Gryphon 4000-HC series vervult hierin een belangrijke rol door toepassing van een speciale “desinfectie-ready” behuizing met zilver-ion gebaseerde antibacteriële toevoegingen.

 

De HC behuizing weerstaat daarnaast dagelijkse reiniging met agressieve desinfecterende middelen die de verspreiding van bacteriën voorkomen. De nieuw ontwikkelde behuizing heeft een passende, duidelijke kleur gekregen om goed herkenbaar te zijn in een ziekenhuis omgeving als model met anti-bacteriële eigenschappen. Er zijn speciale materialen gebruikt: Xenoy voor de kunststof- en Desmopan voor de rubberdelen, beiden zijn reinigingsmiddelbestendig en tevens mechanisch sterk. Op aanvraag is er een overzicht van geteste reinigingsmiddelen beschikbaar. De Gyphon 4000-HC serie is er zowel in bekabelde als draadloze variant voor 1D en 2D codes. plp-gryphonigd4100hc-lf.jpgplp-gryphonigbt4100hc-nodisp-lf.jpg

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test