Vooraankondiging: Workshop Signaalconditionering 202319 april 2023 - 21 april 2023

Van woensdag 19 april t/m vrijdag 21 april 2023 organiseert Vierpool in samenwerking met PR electronics weer een workshop “Signaalconditionering”.

Gecombineerd met een bezoek aan de fabriek van PR electronics in Rønde, Denemarken kunt u in een informele setting uw kennis opfrissen en verbreden m.b.t. de volgende thema’s:

  • Explosieveiligheid; (ATEX, IECEx) in gas- en stofomgevingen
  • Functional Safety & Safety Lifecycles in procesinstallaties (SIL), conform IEC 61508/61511
  • Temperatuurmetingen, -kalibraties en -applicaties voor de procesindustrie
  • Applicaties met signaalconditioneringsmodulen (Hands-on)

We hebben dit jaar weer twee externe sprekers bereid gevonden om ons te informeren over de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied:

Enrico Lammers van de firma Pro6com Vlaardingen zal een lezing geven over functionele veiligheid  aan de hand van praktijksituaties. En hij zal hierbij dieper ingaan op de samenhang en verschillen tussen arbeidsveiligheid, procesveiligheid en ATEX.

Rik van Dun en Peter van der Zwart van Thermo-Electra brengen u op de hoogte van de feiten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van temperatuurmeten.

Momenteel vinden de voorbereidingen voor deze workshop plaats. Een uitgebreid verslag kunt u op een later moment teruglezen.

Heeft u interesse om deel te nemen? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan via tel: 0346-594 555 of door op de ''Persoonlijke advies'' knop hiernaast te klikken.

workshop 1

Beëindigd
Startdatum:woensdag 19 april 2023
Einddatum:vrijdag 21 april 2023
responsive:evenementen

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.