Vierpool viert 40 jarig bestaan en jubileum van oprichter

30 november 2015

Hans Hollander en partner Lucy 250xbOp 10 november 1975 was Hans Hollander één van de (vier) oprichters van Vierpool B.V.

Zaterdag 21 november vormde hij het middelpunt van belangstelling tijdens het jubileumfeest. ‘’40 jaar Vierpool, 40 jaar Hans Hollander aan het roer en 40 jaar samenwerken’’ vormde he t thema en zo stond het ook vermeld op de uitnodiging voor het feest, waar het jubileum van Hans Hollander werd gevierd. Een feestelijke avond onder het genot van een hapje, een drankje en muzikale omlijsting tezamen zijn familie, medewerkers, leveranciers en vrienden, met hun partners. Tijdens de avond werd Hans Hollander onder andere verrast met een door medewerkers in elkaar gezette film: ‘de documentaire van Vierpool’ waar op ludieke wijze enkele bijzondere belevenissen van de jubilaris met Vierpool op het witte doek zijn vertoond. Aansluitend nam Hans Hollander een in olieverf geschilderd portret in ontvangst als blijvende herinnering binnen Vierpool aan haar oprichter en directeur Hans Hollander. Verrast en ontroerd, sprak de jubilaris daarna zijn gasten toe tijdens de zeer geslaagde feestavond.

Bij aanvang was Vierpool gevestigd aan Plein 40-45 in Amsterdam. Eind jaren tachtig, bij het 12,5 jarige jubileum, betrok Vierpool haar destijds nieuwe huisvesting in Maarssen. De locatie op het industrieterrein tegen de Noordzijde van Utrecht aan waar Vierpool nog steeds is gehuisvest. Vanaf die locatie levert Vierpool oplossingen en producten voor industriële automatisering en autoID. De 26 medewerkers van Vierpool verzorgen de verkoop, distributie, marketing, service en support voor onder andere PR electronics, Datalogic, Balluff, Comat | Releco, Leutron, Gett, Cherry en de oplossingen waarin deze fabrikanten uitstekend tot hun recht komen.

Wie jarig is trakteert. Dóór klanten bereikte Vierpool deze mijlpaal. Het komende jaar vieren de klanten daarom het 40 jarige jubileum van Vierpool mee. Elke 40ste order wordt beloond met een heerlijk taart.

Deel deze pagina via:
HET LAATSTE NIEUWS
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test