Van programmeerdisplay naar harde schijf (en terug) 23 augustus 2011

4590_3114_pc.jpgDe 4000- en 9000-serie van PR electronics worden vanaf hun introductie gewaardeerd vanwege het handige programmeerdisplay 4501.

Hiermee zijn modules in het veld eenvoudig en zonder gebruik van een laptop te configureren en uit te lezen. Omdat steeds meer gebruikers deze configuraties op willen slaan - bijvoorbeeld op een harde schijf of server - presenteert PR electronics een nieuwe tool: de Configmate 4590.

De Configmate functioneert als dockingstation voor de 4501, waarop alle aanwezige configuraties kunnen worden geback-upt. Bovendien kunt u ook een configuratie van de pc terugzetten naar het display. Daarnaast is de Configmate inzetbaar als programmeerapparaat voor de nieuwe 3114-unit. De eenvoud van programmeren en uitlezen geldt dus ook voor de 6 mm brede meetwaarde-omvormers.

 

Signaalconditionering en Procesveiligheid nieuws
het volledige nieuwsarchief
responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.